WILD Bijzonder Vissen te Reutum

Bijzondere feestlocatie op een prachtige plek

Schietbioscoop

Jaag met echt lijkende geweren op onze simulator. Deze simulator bevat een breed assortiment aan uitdagende scenario’s in realistische omgevingen. De wilde varkens, fazanten en grouse lijken levensecht en bieden uitdagende kansen ook voor de ervaren jager.
Meer informatie

Klootschieten

Klootschieten is een oude gezelligheidssport waarbij u in teams tegen elkaar speelt. Er wordt gegooid met een zogenoemde kloot. Dit is een houten bal gevuld met lood. De bedoeling is om met uw team in zo weinig mogelijk worpen het parcours af te leggen. Een gezellige tocht van ongeveer 2 uur door de Twentse omgeving.
Reserveren

Wandelen

Wandeltochten van 3 tot 12 kilometer door de fraaie omgeving. U wandelt door het natuurgebied de Weust, trekt uzelf met een voetveer over het Almelo-Nordhornkanaal waar u ook de sluizen kunt bewonderen. Langs de Reutummerbeek komt u weer terug bij WILD.
Reserveren

buksschieten

Buksschieten

Buksschieten is een sport waarbij u met een luchtdrukgeweer op een doel schiet. Het is een leuke, ontspannen activiteit die een goede concentratie vereist. Met de luchtbuks kunt u nauwkeurig schieten, terwijl u nauwelijks last hebt van een terugslag. Hierdoor kan iedereen er aan deelnemen. Na een korte instructie over het wapen, de veiligheid en het richten gaat u de strijd met elkaar aan. Wie behaalt de meeste punten?
Reserveren

Lekker mals wild zwijn van de houtgestookte grill !

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE