WILD Bijzonder Vissen te Reutum

Op stap met de aanstaande bruidegom, de buurt of vriendinnen?

Ook voor een uitdagend vrijgezellenfeest is WILD bij uitstek een geschikte locatie. Heerlijk actief bezig zijn in de buitenlucht, bijvoorbeeld door te gaan wildvissen met begeleiding, kan worden gecombineerd met een bezoek aan onze schietbioscoop. Hier kunnen de krachten gemeten worden. Ga de strijd aan met je vrienden en ga voor de hoogste eer! De uitkomst van de competitie kan beklonken worden op het gezellige terras. Een zwijn aan het spit, een barbecue of onze heerlijke rib eye maakt het feest compleet. Er zijn nog veel meer invullingen denkbaar. Maak daarom vooral uw wensen kenbaar. Samen zoeken we dan naar de perfecte invulling voor uw gezelschap.   

Voor iedere gelegenheid en elk budget is bij WILD een arrangement samen te stellen. Of het nu gaat om een gezellige middag thee drinken met verrukkelijke hapjes of een vrijgezellenfeest: we denken van harte met u mee over een passende en smakelijke invulling.

Voor uw buurtfeest bespreken we graag met u de mogelijkheden. Een combinatie van een uitdagende activiteit en een aansprekend menu/aansprekende maaltijd is al voor een beperkt bedrag te realiseren. Zo heeft u bijvoorbeeld al een activiteit vanaf €5,50 p.p. en een barbecue vanaf €13,50 p.p.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE