WILD Bijzonder Vissen te Reutum

You Are Viewing

Rokerij

Rokerij

In onze professionele rookoven worden forel, paling en makreel op traditionele wijze gerookt. Nadat ze gepekeld zijn, worden ze aan de rookpennen geregen en in de oven gehangen. Het gebruik van beukenhout geeft een authentieke rooksmaak en een fraaie goudbruine kleur.

Naast het warm roken van forel, paling en makreel hebben we nog een specialiteit; koudgerookte zalmforelzijdes. Hiervoor worden de filets eerst droog gepekeld met een mengsel van zout, bastaardsuiker en specerijen. Na het pekelen worden ze ten minste 12 uren gerookt waarbij de temperatuur in de oven niet boven de 30 graden komt. Een heerlijke aanvulling op onze warm gerookte producten. Ervaar het zelf.

U kunt de gerookte vis afhalen of bestellen in ons restaurant. Ook kan uw eigen vangst tegen een kleine vergoeding worden gerookt.

Tarieven

  • Verse forel (schoongemaakt)
    Verse zalmforel (schoongemaakt)
    Gerookte forel
    Gerookte makreel
    Gerookte zalmforel
    Koud gerookte zalmforelzijde
    Gerookte paling

    €12,50 per kg
    €12,50 per kg
    €14,50 per kg
    €12,50 per kg
    €14,50 per kg
    €12,50 per pond
    €19,50 per pond

  • Forel roken (zelf schoongemaakt)
    Forel slachten en roken
    Zalmforel roken (zelf schoongemaakt)
    Zalmforel slachten en roken
    Fileren en koud roken van zalmforel
    Forel vacumeren
    Forel slachten

    €1,00 per stuk
    €1,50 per stuk
    €2,00 per stuk
    €2,50 per stuk
    €4,00 per stuk
    €0,50 per stuk
    €0,50 per stuk

 

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE