WILD Bijzonder Vissen te Reutum

You Are Viewing

Forelvijver afhuren

Forelvijver afhuren

WILD heeft twee forelvijvers: een Bosvijver en de Grote vijver. U kiest op voorhand een vijver. Daarin zetten wij een mix van regenboogforellen en zalmforellen uit. Alle gevangen (zalm)forel mag u meenemen. Gedurende het jaar worden ook bijzondere soorten uitgezet zoals palingen, snoekbaarzen, beekridders, goudforellen en bruine forellen.

De Feestvijver is ook wel bekend als onze palingvijver.

 

TARIEVEN AFHUREN VIJVERS

WILD heeft voor ieder gezelschap een passende vijver. Groepen van zowel 5 als 50 personen kunnen terecht aan de diverse vijvers voor 2, 3 of 4 uur. Samen met u bekijken we graag welke vijver het meest geschikt is.

Afhuren Feestvijver

De Feestvijver ligt prachtig tussen de bomen en is geschikt voor kleine groepen. Deze vijver is door groepen van 10 tot ongeveer 15 personen af te huren. Er wordt dan enkel paling uitgezet.

Afhuren Bosvijver

De Bosvijver is ca 80 meter lang en 15 meter breed. Deze vijver is door groepen van 15 tot ongeveer 30 personen af te huren.

Aantal uurPrijs (per persoon)
2 uur vissen€ 13,00
3 uur vissen€ 16,50
4 uur vissen€ 20,00

Afhuren Grote vijver

Bent u van plan om een vijver voor meer dan 30 personen af te huren, dan is de Grote vijver misschien een leuke optie! Deze vijver is in overleg af te huren.

 

 

Hengelsportartikelen en aas

Bij het afhuren van een vijver kost een (werp)hengel slechts €2,50

Alle benodigde materialen voor het vissen zijn bij WILD te huur en te koop. Zo zijn er hengels, onderlijntjes, dobbers en vliegvisattributen te verkrijgen. Daarnaast zijn er wasmotten, meelwormen en andere aassoorten als forellendeeg en pieren voorradig.

 

Nachtvissen, elke vrijdagavond in juli, augustus en september vissen tot 23.00 uur!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE